Osteopathie: een filosofie en handwerk om gezondheid te bewaren
Meest recent  Nieuws nieuws osteopathie Haaksbergen

Nieuws

Home Onderzoek Behandeling Nieuws/Kosten Doelgroep Contact

Osteopathie

 Tarieven   2015 :

Haaksbergen / Eibergen Overdinkel Normaal consult:  85,-  (duur: +/- 45 min.) Kort consult: 50,-  (duur:+/- 30 min.) Open:   Ma. t/m  vrijdag:               8.00 tot 20.00 uur               Zaterdag:               8.00 tot 11.00 uur Vorden  Osteopathie Vorden hanteert een eigen tarief. Open:    Di. en Do.               9.30 tot 19.00 uur                                              
Axel Deunk D.O.-MRO
Een verwijzing van huisarts of specialist is niet noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen. Osteopathie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Vrijwel elke ziektekostenverzekering heeft osteopathie opgenomen in het vergoedingen pakket. Voor de exacte vergoeding dient u uw polis te raadplegen.
Osteopaat haaksbergen Vorden Osteopaat Haaksbergen Vorden
Persbericht Stervoetballer steekt in topvorm HOE OSTEOPATHIE HIELP BIJ ARJEN ROBBEN Valkenswaard, 17 juni 2014 De uitstekende vorm waarin voetballer Arjen Robben verkeert, is voor een groot deel te danken aan zijn osteopaat, zo verklaart hijzelf. Ook collega-international Wesley Sneijder schakelde voor zijn comeback de hulp in van een osteopaat. Op dit ogenblik wordt er dan ook in vele media gespeculeerd over de werkwijze van osteopathie. “Wij gaan op zoek naar samenhang van bewegingen in het gehele lichaam. Een fractionele afwijking van de beweging in de enkel kan al leiden tot vastzittende wervels, zoals bij Robben het geval was,” aldus, in een reactie, de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO), Ton Kouwenberg.In een interview in AD Sportwereld stelt Robben dat zijn wervels op zeker acht tot tien plaatsen vast zaten. Na een tweede consult bij de osteopaat verminderde dit al tot zo’n vijf à zes, na een paar weken was dit aantal gereduceerd tot slechts twee. In de tussentijd behandelde deze osteopaat ook nog eens zijn enkel, die eveneens beperkt was in zijn beweging. Voor Ton Kouwenberg is deze snelle verbetering logisch: “Vaak blijkt zo’n drie tot vijf behandelingen al afdoende om het lichaam volledig te laten herstellen.”

Lees meer

Nieuws/Kosten Vergoeding